Work hard, play hard

 

Of het nu gaat om een exotische cruise, een safari, een avontuur in Zuid-Amerika of een leuke citytrip, Uniglobe heeft reisexperten die de wereld hebben gezien en die alvast staan te trappelen om je bij te staan met hun kennis en ervaring.

Uniglobe - vakantiereizen

 

Wil je graag even afstappen van de kant-en-klare reizen en wil je net iets anders op reis? Dan is er ons à la carte aanbod. Een reis op maat gemaakt, aangevuld met al je specifieke noden en wensen. Wij kijken naar alle details en maken je reis persoonlijk, zodat het een vakantie wordt die je je nog lang zal herinneren.

 

Een virtuele wereldreis in 1 dag om te proeven van de mogelijkheden

 

08.15u Tokio: Hush-Hush

Uniglobe - vakantiereizen - japan

Na een comfortabele vlucht en een heerlijke nachtrust genieten van een traditioneel Japans ontbijt in Hush Hush. Het wordt gerund door een groep van groente- en fruitexperts. Onnodig te zeggen dat hun professioneel en heerlijk bereide verse producten de ster zijn van het ontbijtbuffet. Vergezeld van traditionele Japanse ontbijtproducten zoals gegrilde vis, rijst en miso-soep.

 

09.30u Dubai: Rub al-Khali woestijn

Uniglobe vakantiereizen - Dubai

Stevig door elkaar geschud worden tijdens een avontuurlijke jeepsafari in de Rub al-Khali woestijn bij Dubai, vooraleer de verzengende hitte zich meester maakt van het landschap. Vanop een immense zandduin genieten van de rust of op de rug van een kameel de uitgestrektheid van deze onbegrensde zandvlakte ervaren. Het landschap is volgens wetenschappers vergelijkbaar met dat van Mars.

 

12.45u Noord-Spanje: Tapas en wijn

Uniglobe vakantiereizen - Spanje

Overheerlijke tapas en een goed glas Riojawijn proeven in een van de talrijke bodega’s. De regio rond de wijnhoofdstad Logroño is bezaaid met kloosters en kerken, maar ook met modernistische en eigentijdse (wijn)kathedralen. Ze vormen een ideaal decor om te lunchen. De rode Riojawijnen danken hun rijke smaak en dieprode kleur aan de tempranillodruif.

 

13.30u Costa Rica: Kanotocht Tortuguero

Uniglobe vakantiereizen - Costa Rica

De namiddag inzetten met een traditionele boomstamkano tocht over de waterwegen van het Parque Nacional Tortuguero. Het is een van de mooiste natuurbelevenissen van Costa Rica. Het park is de habitat van zeekoeien, kaaimannen en honderden vogelsoorten. De stranden zijn dan weer een broedplaats voor zeeschildpadden (tortugas), die de naam hebben gegeven aan het park.

 

15.20u Schotland: Wandelen in de Highlands

Uniglobe vakantiereizen - Schotland

Al wandelend genieten van de sereniteit en de schoonheid die de omgeving uitstraalt. En opnieuw op krachten komen met een heerlijke single malt whisky. Feeërieke landschappen, uitgestrekte meren, groene heuvels, pittoreske dorpen en eeuwenoude kastelen. Zowat elke 500 meter zou je kunnen stoppen om een foto te maken.

 

17.10u Tanzania: Safari in de Serengeti

Uniglobe vakantiereizen - Tanzania

Wilde dieren in hun natuurlijke habitat observeren. Het is bij uitstek de manier om een te worden met de natuur. Het centrale gedeelte van de Serengeti bruist van het wildleven. Van leeuwen tot nijlpaarden en olifanten. Verscholen in het hoge gras of stoeiend in het water bij een van de vele drinkplassen.

 

18.25u Mauritius: Zonsondergang op het strand

Uniglobe vakantiereizen - Mauritius

Na een zalig dagje ontspannen op het strand genieten van een mooie zonsondergang bij het water. Met zijn hagelwitte zandstranden, azuurblauwe lagunes en wuivende palmbomen benaderen de stranden van Mauritius het droombeeld van het aards paradijs. Geen wonder dat het exotische eiland vooral in trek is bij strandliefhebbers en honeymooners.

 

20.30u Kopenhagen: Dineren bij Noma

Uniglobe vakantiereizen - Zweden

Exclusief dineren bij Noma. Dit is ongetwijfeld een van de top gastronomische ervaringen ter wereld. Dit sterrenrestaurant in een voormalig fabriekspand is een bestemming an sich geworden in Kopenhagen. De borden zijn niet alleen een lust voor het oog, de smaaksensaties die door de keukenbrigade worden geserveerd, zijn dat nog veel meer.