Een compleet dienstenpakket voor al je bedrijfsevents

 

Naast de organisatie van zakentrips en vakantiereizen, bieden we ook ondersteuning met de uitwerking, organisatie en begeleiding van incentives, groepsreizen, bedrijfsevenementen, teambuilding, meetings en congressen.

Een team van specialisten werkt met plezier een gepersonaliseerd voorstel uit dat beantwoordt aan je wensen, doelstellingen en budget.

 

Meetings

Een succesvolle meeting stimuleert de samenwerking en genereert impact. We organiseren alles op maat. Van de meest discrete meeting tot een samenkomst in een ongedwongen sfeer.

 

Incentives

Een incentivereis of -activiteit die uniek, creatief en speels is bevorderd de band met je klanten of medewerkers. We regelen alles van voorbereiding tot organisatie, begeleiding en communicatie. Bekijk hier enkele voorbeelden.

 

Teambuilding

Balancerend op de grens van de comfortzone en weg van de vertrouwde omgeving ontstaat de boeiendste groepsdynamiek. We zorgen voor professionele invulling, een stimulerende omgeving en uitdagende activiteiten.

 

Groepsreizen

Met de sportclub op verplaatsing of met het orkest een optreden in het buitenland verzorgen. Met de supporters je favoriete team achterna of met een grote groep een bijzondere gelegenheid bijwonen? Wij regelen het van A to Z.

 

Congressen

Een congres markeert vaak een belangrijke gebeurtenis, doorbraak of keerpunt binnen je vereniging of onderneming. We ontzorgen en begeleiden, samen met onze partners en ons team van specialisten.