Een originele kijk op veiligheidsvideo's

February 27, 2024
Luchtvaartmaatschappijen wereldwijd zoeken steeds vaker originele manieren om de traditioneel saaie veiligheidsinstructies aan boord nieuw leven in te blazen.

Innovatie door Data en AI op Brussels Airport

February 16, 2024
Brussels Airport heeft het Airport Operations Plan (AOP) succesvol uitgerold, gebruikmakend van data en AI om de passagierservaring te optimaliseren en de operationele efficiëntie te verhogen, met plannen om deze innovaties verder te ontwikkelen en ook aan andere luchthavens aan te bieden.

Zayed International Airport: Een Nieuwe Fase voor Abu Dhabi's Luchtvaart

February 14, 2024
Abu Dhabi International Airport is hernoemd naar Zayed International Airport, met een nieuwe merkidentiteit en de opening van de geavanceerde Terminal A, die de capaciteit en connectiviteit aanzienlijk vergroot.

Air France Vernieuwt Culinaire Ervaring met Gourmet Maaltijdboxen voor Business Class

February 12, 2024
Air France introduceert, in samenwerking met chef François Adamski, nieuwe gourmet maaltijdboxen voor business class-passagiers op korte binnenlandse vluchten, gericht op duurzaamheid en maandelijkse menuvernieuwing.

De Elektrische Aarzeling: Zakelijke Reizigers en het Huren van Elektrische Voertuigen

February 08, 2024
Ondanks de groeiende nadruk op duurzaamheid, blijft een significant meerderheid van de zakelijke reizigers terughoudend om elektrische voertuigen te huren, voornamelijk vanwege logistieke en beleids gerelateerde uitdagingen.

KLM zet kunstmatige intelligentie in tegen voedselverspilling

February 06, 2024
KLM heeft een belangrijke stap gezet op het pad naar duurzaamheid door kunstmatige intelligentie (AI) in te zetten om voedselverspilling aan boord van vluchten drastisch te verminderen.

Ontdek de unieke voordelen van Icelandair tijdens een vlucht van Brussels Airport naar Noord-Amerika

February 05, 2024
Vliegen van Brussels Airport naar Noord-Amerika met Icelandair combineert naadloze aansluitingen, efficiënte overstappen, korte totale reistijden en flexibele, aantrekkelijke stopovermogelijkheden in IJsland, waardoor het moeilijk wordt om dit prachtige eiland te verlaten.

Hertz Gold Plus Rewards

February 02, 2024
Word gratis lid met het #1 loyaliteitsprogramma voor autoverhuur.*

Gepersonaliseerde ervaring aan boord van Qatar Airways

February 02, 2024
Het recent gelanceerde digitale project voorziet 15.000 cabinepersoneelsleden van digitale hulpmiddelen om in realtime vlucht- en klantupdates te kunnen raadplegen, om zo een gepersonaliseerde ervaring aan boord te leveren

TUI fly Breidt Uit in Antwerpen: Nieuwe Vluchten naar Oujda, Marokko

February 01, 2024
TUI fly heeft aangekondigd deze zomer een nieuwe bestemming vanuit Antwerpen aan haar netwerk toe te voegen: Oujda in Marokko.

Dubai heeft een topjaar achter de rug

January 29, 2024
In 2023 registreerde Dubai een historisch hoog aantal internationale toeristen, met 17,15 miljoen overnachtingen, wat een jaar-op-jaar groei van 19,4% vertegenwoordigt. Deze prestatie benadrukt Dubai's aantrekkingskracht en bevestigt de stad als een topbestemming voor zaken en vrije tijd.

Emirates: Gratis Attractietickets in Dubai en Exclusieve Skywards Voordelen

January 23, 2024
Ontdek de hoogstaande Emirates vluchten van Brussel naar Dubai, geniet van ons ICE entertainment en exclusieve Skywards Miles, en ontvang gratis tickets voor topattracties in Dubai bij Uniglobe boekingen.

China Opent Grenzen: Nieuwe Visumregels Bevorderen Zakelijke Reizen

January 12, 2024
China versoepelt visumregels aanzienlijk in 2023, waardoor zakelijke reizen gemakkelijker worden en het land zijn deuren wijd opent voor wereldwijde economische en culturele uitwisselingen.

Dubai World Trade Centre - Het Kruispunt van Wereldwijd Zakelijk Toerisme

January 10, 2024
Dubai World Trade Centre (DWTC) bevestigt zijn positie als toonaangevend centrum voor zakelijk toerisme met een indrukwekkende agenda van meer dan 70 tentoonstellingen, conventies en conferenties in de eerste helft van 2024, die bijdragen aan de economische groei van Dubai

De Wonderbaarlijke Transformatie van Saoedi-Arabië als Toeristische Bestemming

January 04, 2024
Saoedi-Arabië transformeert zichzelf tot een prominente internationale toeristische bestemming, gestuurd door Vision 2030, onder leiding van vooraanstaande figuren en innovatieve projecten zoals de ontwikkeling van de Rode Zee.

Opmerkelijke Groei voor Brussels Airport in 2023

January 02, 2024
Brussels Airport realiseerde in 2023 een sterke toename van 17% in passagiersaantallen ten opzichte van 2022, met een totaal van 22,2 miljoen reizigers, ondanks een daling in vrachtvervoer.

Nieuwe EU-richtlijn vereist duurzaamheidsrapportages voor reizen in 2024

December 26, 2023
Vanaf januari 2024 zal de nieuwe EU Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) van kracht worden, waardoor ongeveer 11.500 'publieke' bedrijven in de EU verplicht worden om hun reisactiviteiten te monitoren en hierover publiekelijk te rapporteren in het daaropvolgende jaar.

Hotels als nieuwe centra voor werken op afstand

December 21, 2023
De COVID-19 pandemie heeft de verschuiving naar werken op afstand versneld, waardoor de grens tussen professionele en persoonlijke ruimtes vervaagt. Nu de beroepsbevolking mobieler wordt, grijpen hotels de kans om zichzelf te positioneren als ideale bestemmingen voor zowel werk als ontspanning.

Prague airport vermindert uitstoot dankzij energiebesparing en aankoop van groene stroom

December 19, 2023
De Luchthaven van Praag zet aanzienlijke stappen in het verminderen van koolstofdioxide-uitstoot. Vergeleken met 2009, het jaar waarin de luchthaven voor het eerst haar CO₂-voetafdruk berekende, is er vorig jaar een reductie van 59,45% in CO₂-uitstoot gerealiseerd.

Wereldwijde zakelijke reistrends onthuld

December 15, 2023
SAP Concur's vijfde Wereldwijde Onderzoek naar Zakelijk Reizen onthult hoe de rol van reismanagers door de jaren heen is veranderd en welke uitdagingen en prioriteiten er zijn bij het vormgeven van zakelijke reisprogramma's en bijbehorende rollen.