De mobiliteitsoplossing van Olympus, partner van Uniglobe

 

In samenwerking met Olympus Mobility bieden wij één toegang tot openbaar vervoer, gedeeld vervoer en parkeermogelijkheden via de smartphone. Een eenvoudig budgetbeheer, overzichtelijke rapportering en 1 factuur voor al de mobiliteitskosten van je onderneming.

Daarnaast willen wij ook bedrijven maximaal ontzorgen van hun administratie rond mobiliteitsprocessen dankzij de KM-registratie voor woon-werkverkeer en dienstverplaatsingen. Via een eenvoudig rapport krijg je een overzicht van de KM-vergoeding per werknemer.

 

 

Eén app en één factuur voor al je mobiliteit? Dat is exact wat Olympus voor je doet. Het is zowel een verkoopkanaal als een beheerportaal dat je kan personaliseren per werknemer. 

Wil je als bedrijf werken met een mobiliteitsbudget voor je werknemers die af en toe openbaar en/of gedeeld vervoer gebruiken? Of wens je een budget voor alternatief vervoer op te nemen in je cafetariaplan of voor dienstverplaatsingen?

 

Olympus maakt dit een stuk eenvoudiger om vervoersmodi slim te combineren: auto, trein, deelfiets, deelwagen, tram, metro, bus, autoparkeren. Je bespaart gegarandeerd tijd en kosten voor de werknemer én voor jou als bedrijf.

Uniglobe wenst hiermee een oplossing aan te reiken in samenwerking met Olympus.

 

 

Multibudget beheer

Via de app kan je terzelfdertijd drie budgetten beheren: business budget, mobiliteitsbudget en privé budget. Dit conform GDPR, wetgeving mobiliteitsbudget, RSZ-reglementering inclusief aangepaste rapportering voor eenvoudige input naar de loonberekening.


Mobiliteitsbudget  

  • Mobiliteitsbudget geïmplementeerd volgens de recente wetgeving

  • Fiscaalvriendelijk budget toegekend door de werkgever

 

Business budget

  • Budget voor dienstverplaatsingen en/of cafetariaplan

  • Budget toegekend door de werkgever

 

Privé budget

  • Privé budget gevoed door eigen kredietkaart of bankkaart

  • Volledig gescheiden van werkgever

 

Meer info

Bestellen