Corendon lanceert Only Adult Zone op Vluchten naar Curaçao

September 11, 2023

Opvallend initiatief. Corendon lanceert een Exclusieve Zone voor Volwassenen aan boord van haar vluchten tussen Amsterdam en Curaçao.

Deze zone, die de naam "Only Adult zone" draagt, bevindt zich in de voorste sectie van het vliegtuig (rijen 1 t/m 12) en omvat negen extra ruime XL-stoelen en 93 standaardstoelen. De Only Adult zone is toegankelijk voor passagiers van 16 jaar en ouder en wordt fysiek gescheiden van de rest van het vliegtuig door wanden en gordijnen, waardoor een afgesloten en rustige omgeving wordt gecreëerd.

De Only Adult zone is speciaal ontworpen voor reizigers zonder kinderen en zakelijke reizigers die behoefte hebben aan een stille omgeving om te werken. Tegelijkertijd biedt deze introductie ook voordelen voor ouders die met kinderen reizen, omdat ze zich minder zorgen hoeven te maken over eventuele reacties van medepassagiers als hun kinderen wat drukker zijn of huilen, aldus Corendon.

Atilay Uslu, oprichter van Corendon, verklaarde: "We willen tegemoetkomen aan de wensen van reizigers die tijdens hun vlucht wat extra rust zoeken. We zijn ervan overtuigd dat dit ook een positieve invloed kan hebben op ouders die met jonge kinderen reizen, omdat zij van hun vlucht kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over geluidsoverlast."

De Corendon-vluchten naar Curaçao zullen van start gaan op 3 november van dit jaar, aanvankelijk met 3 vluchten per week en in het hoogseizoen in de winter (vanaf 17 december) zelfs tot 5 keer per week, op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.